"Це наше майбутнє": Батьки "першого голови "ДНР" Захарченка назвали "святе" місце для них

Батьки "першого голови "ДНР" Олександра Захарченка назвали "святе" місце для них. За їхніми словами, саме "кадетський" корпус є таким місцем, передають Патріоти України.

Нещодавно вони вручали так звані посвідчення кадетів вихованцям кадетського корпусу, майбутнім представникам незаконних збройних формувань на Донбасі. «Дисципліна, цілеспрямованість, хлопці налаштовані „патріотично“. Звичайно, багато дає те, що вони живуть у стані війни. Усі хочуть миру і всі намагаються якось дорослим допомагати, добре вчитися», — сказав Володимир Захарченко.
Його дружина, Тамара Федорівна каже, що донецькі діти є особливими, бо весь біль цієї війни вони пропускають через себе.

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...