"Це наслідки падіння ракет ППО": У міноборони РФ цинічно заявили, що не завдавали ударів по Києву 23 листопада

Росія заявила, що 23 листопада атакувала "системи воєнного управління України", а руйнування у Києві - "наслідки падіння ракет української та іноземної ППО". Про це повідомляють пропагандистські ЗМІ, передають Патріоти України.

У міноборони Росії заявили, що у середу, 23 листопада, російські збройні сили "завдали масованого удару високоточною зброєю великої дальності повітряного, морського та наземного базування по системі військового управління України та пов'язаних з нею об'єктів енергетики". Також зазначається, що мети удару було "досягнуто", а всі призначені об'єкти вражені.

За словами РФ, удари по Києву не наносились, а руйнування у столиці - "наслідки падіння ракет української та іноземної ППО". "Жодного удару по цілях у межах Києва не було, а всі оголошені київським режимом руйнування в місті стали наслідком падіння ракет іноземної та української ППО, розміщеної у житлових кварталах міста", - заявили у міноборони держави-терориста.

Також Росія каже, що ракетними ударами було порушено "перекидання залізничним транспортом українських військових резервів, іноземних озброєнь, військової техніки та боєприпасів до районів бойових дій".

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...