"Це наслідок захисної реакції організму на заразу": ПЦУ показово відповіла Пєскову на "русофобські антитіла" в Україні

Назвавши "русофобію" в Україні "штучно насадженими антитілами", прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков тим самим визнав ідеологію "русского міра" хворобою. Так гучну заяву російського чиновника прокоментував прес-секретар Київської митрополії Православної церкви України, архієпископ Чернігівський і Ніжинський Євстратій (Зоря). На своїй сторінці у Facebook він процитував слова Пєскова і розшифрував їх, передають Патріоти України.

Архієпископ написав, що представник Володимира Путіна "підсвідомо сказав правду", оскільки "антиросійський" настрій – це захисна реакція українського суспільства "на агресивну та смертельно небезпечну інфекцію ідеології "русского міра".

"Антитіла – це наслідок захисної реакції організму на вторгнення хвороботворних вірусів. Якщо організм їх не виробить або їх буде недостатньо – збудник буде розмножуватися і хвороба буде поширюватися", – зазначив представник ПЦУ.

Зоря підкреслив, що якщо правильно "розшифровувати" висловлювання Пєскова, то "він стає чудовим джерелом правдивої інформації". Свій пост церковник проілюстрував символічною фотографією – зображенням хреста в пам'ять про 15 000 жителів Батурина (Чернігівська область), які загинули під час російсько-шведської війни.

Батуринська різанина, як називають цю подію дослідники, – "лише один із сотень епізодів нашої спільної історії, які повинні спонукати нас зберігати і примножувати антитіла до всіх проявів московського імперіалізму", написав Зоря.

Російські гелікоптери з мисливців перетворились на здобич: На морські дрони ГУР Magura встановили зенітні ракети (фотофакти)

вівторок, 7 травень 2024, 7:57

Росіяни стверджують, що їхній Ми-8, котрий відзняв модернізований морський дрон, зміг уйти від ракетного удару. Якщо навіть так, він не зміг перешкодити успішній атаці на судно ЧФ ВМС РФ. На кадрах з російських ЗМІ видно, що морський безпілотник Magura...

"Диму без вогню не буває": Путін був на межі життя та смерті, - оккультист

вівторок, 7 травень 2024, 7:22

Чутки про смерть диктатора РФ Володимира Путіна не відповідають дійсності. Однак восени 2023 року, коли вони вибухнули, глава Росії справді мав критичний момент. Про це розповів відомий російський окультист та філософ Андрій Космач в інтерв'ю блогеру М...