Це натяк Х...йлу? У Москві 6 березня у кінотеатрах показуватимуть "Лебедине озеро" замість голлівудських фільмів

У Росії замість голлівудських фільмів у кінотеатрах почнуть показувати балет. Так, із 6 березня на кіноекранах у Москві демонструватимуть балет Великого театру "Лебедине озеро". Про це повідомляє видання Colta, передають Патріоти України.

Перший такий сеанс відбудеться у кінотеатрі "КАРО 11 Октябрь" 6 березня о 14:00. Балет планують транслювати до 28 березня у різних мережах кінотеатрів по всій Москві.

Зазначимо, що за часів Радянського Союзу балет "Лебедине озеро" показували по телевізору у дні смерті генеральних секретарів, а також під час серпневого путчу 1991 року. Так влада займала всі канали телемовлення, щоб відвернути увагу народу від подій у країні.

Додамо, що, крім "Лебединого озера", на екрани кінотеатрів у Росії незабаром повернуть фільми минулих років: "Холоп" (2019), "Рух вгору" (2017) та "Батя" (2021). Рішення підтримало Міністерство культури РФ.

Деякі російські фільми вийдуть у прокат раніше, ніж очікувалося, щоб заповнити порожнечу у розкладі сеансів, що утворилася через санкції проти РФ через війну в Україні з боку The Walt Disney Company, Warner Bros. та Sony Pictures. Довгоочікувані новинки зі світу кіно у Росії не покажуть.

Сі Цзіньпін танцює на краю прірви: Китай збільшив експорт до РФ сировини для виробництва боєприпасів - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 2:35

У Пекіні лише кілька місяців, щоб довести Заходу лояльність справі миру і заморозити поставки Москві засобів, що дають змогу підтримувати війну. Китай різко збільшив експорт до Росії нітроцелюлози, яку можна використовувати для виробництва боєприпасів....

Наступальна операція в лісі - надскладна бойова робота: Азов показав процес захоплення російських позицій у Серебрянському лісі на Луганщині (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:45

Воїни бригади "Азов" показали відео штурму російських позицій у Серебрянському лісництві. . "Це відео про справжні бої у лісах Кремінної. Документальні кадри усіх етапів роботи штурмових груп: від стройового огляду і приготувань, артпідготовки і почат...