Це не Авдіївка: Британська розвідка назвала головну проблему Путіна напередодні виборів

Великі витрати на війну в Україні призвели до масових відключень опалення та електрики на території Росії взимку. Це стало головною проблемою президента РФ Володимира Путіна перед майбутніми виборами. Про це пише міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України.

Зазначається, що протягом останніх місяців у 16 місцях по всій Росії сталися збої в роботі опалення та електроенергії. Ці поломки при температурах нижче нуля є розширенням існуючої проблеми, яка турбує російські міста та села десятиліттями, але, ймовірно, стала гострішою через воєнну політику Росії.

У розвідці наголошують, що Росія завжди віддавала пріоритет військовим витратам на реінвестування в громадську інфраструктуру, особливо після вторгнення в Україну у 2022 році. Натомість багатьом регіональним урядам запропонували взяти на себе тягар проблем і фінансування місцевих добровольчих сил, що, ймовірно, що призвело до зменшення витрат на технічне обслуговування.

Крім того, мобілізація, ймовірно, призвела до нестачі робочої сили у всіх галузях, включаючи кваліфікованих інженерів з опалення та сантехніків.

"Путін попросив міністра надзвичайних ситуацій, Олександра Куренкова, забезпечити постачання опалення та електроенергії мешканцям. Ймовірно, це є ключовою проблемою для Путіна перед майбутніми президентськими виборами в Росії", - вважають у розвідці.

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...

Аншлаги Кобзона сьому добу поспіль, у ворога й посилена утилізація артилерії: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 травня

понеділок, 20 травень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.05.24 орієнтовно склали: