"А шо такоє?": Гарбарук вперше висловився про скандал із декольте Тишкун

Наприкінці грудня, 24-го числа, Ігор Гарбарук і Христина Тишкун з робочим візитом відвідали Львів, де ознайомилися з роботою навчально-практичних центрів і побували на форумі з енергоефективності. Проте резонанс у суспільстві ця поїздка набула не через дії чиновників, а через відверте вбрання Тишкун, у якому вона з'явилася на заходах. Дівчина обрала облягаючу чорну сукню з глибоким декольте, не одягнувши спідню білизну. У народі цей образ прозвали "вбранням ескортниці". Після скандалу Гарбарук подав у відставку, а тепер уперше прокоментував інцидент, передають Патріоти України.

"Вона (Тишкун – ред.) була долучена до підготовки концепції та організації одного з освітніх проектів. Слово "помічниця" недоречне. Це була звичайна робоча зустріч, ніяка не офіційна. Чому це так все роздмухали?" - розповів він.

Сукню колеги він побачив перед зустріччю, проте її нічого не збентежило. Більше того, Тишкун нібито мала після роботи зустрітися з друзями і, можливо, її вбрання було обрано спеціально для цього заходу. Також колишній заступник міністра наголосив, що з Тишкуном його пов'язують виключно робочі відносини.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...