"Це не дитячий садок": Маляр розповіла, чи є конфлікт між Зеленським і Залужним


"Це не дитячий садок". Маляр розповіла, чи є конфлікт між Зеленським і Залужним

Колишня заступниця міністра оборони України Ганна Маляр заявила, що між президентом Володимиром Зеленським та головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним немає конфлікту, є робочі дискусії.

Про це вона сказала в інтерв'ю Liga.net, передає NV, інформує UAINFO.org.

За словами Маляр, вкиди про нібито конфлікт між Зеленським і Залужним активно роблять росіяни й підхоплює частина української опозиції. Вона запевняє, що у всіх можуть бути різні погляди й робочі дискусії.

«Не слід із цього робити сенсації. Це звичайні речі. І військові між собою ще як дискутують, я м’яко скажу це, з приводу того, що потрібно робити далі. Цензурно, скажімо. Це нормальні робочі процеси, це, нарешті, не дитячий садок, де всі повинні хороводом танцювати за вихователькою», — сказала колишня чиновниця.

Вона вважає, що такі розмови сіють сумніви у народі, а президент і головком не мають записувати спільні селфі-відео, щоб спростовувати конфлікт, оскільки це «відкриє скриньку Пандори» і дасть РФ ще більше приводів для спекуляцій.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...