"Це не є необхідним для запровадження санкцій": Макрон не збирається називати Росію країною-терористом

Російські військові щодня тероризують мирне населення України. Попри криваві дії окупантів французький президент Еммануель Макрон говорить про відсутність потреби використовувати щодо Росії термін "держава – спонсор тероризму". Про це президент Франції заявив після зустрічі лідерів "Групи семи". Макрон зазначив, що для того, аби запроваджувати санкції проти Росії – не потрібна жодна кваліфікація, передають Патріоти України із посиланням на французьке видання "Le Figarо".

"Ми засуджуємо ці воєнні злочини, але нам не потрібна жодна кваліфікація, щоб впроваджувати ці санкції проти Росії", – сказав французький лідер.

Зеленський закликав визнати Росію державою-спонсором тероризму

Від початку повномасштабної війни російські військові скоїли не один терористичний акт проти мирних українців. Нещодавно війська агресора завдали удару по цивільних об'єктах у Чорткові, Києві, Харкові та в інших містах.

У понеділок, 27 червня, окупанти ракетами вдарили по торгово-розважальному центру в Кременчуку, внаслідок чого загинуло щонайменше 18 людей.

Президент Володимир Зеленський назвав обстріл Кременчука – одним із найзухваліших терористичних актів в історії всієї Європи. За його словами, Росія стала найбільшою терористичною організацією світу.

У вівторок, 28 червня, Зеленський закликав міжнародну спільноту визнати Росію державою-спонсором тероризму. Глава держави зазначив, що світ здатний та повинен зупинити російський терор.

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...