"Це не останнє "возз'єднання": Гауляйтер Криму розмріявся про захоплення Росією нових територій (відео)

Самопроголошений ватажок окупаційної адміністрації Криму Сергій Аксьонов розмріявся про захоплення країною-терористом нових територій України. За його словами, диктатор Володимир Путін та його армія "відновлюють історичну справедливість". Також він похвалив російських військових злочинців, які знущаються з мирного населення України. Відео з Аксьоновим опублікували російські пропагандистські ЗМІ, передають Патріоти України.

За його словами, тимчасова окупація частини України – це не останнє "возз'єднання". Після цього кримський гауляйтер вихвалив диктатора Путіна за анексію українських областей.

Водночас Аксьонов проговорився, що російські військові знущаються з мирного населення України. При цьому він наголосив, що у нього виникає "почуття гордості" за такі дії Росії. "Хлопці красені, показують силу волі, силу духу. Насправді в таких складних умовах робити вибір не просто. Одна справа люди військові, а інша – цивільні, коли їм щодня погрожують, у даному випадку не просто погрожують... погрожують родичам, близьким. Знущаються. У них слова якраз у цій частині з погляду знущань над мирним населенням зі справою не розходиться на відміну від решти. Тому почуття гордості за країну, за президента, за його рішення. Це все правильно", – заявив Аксьонов.

Крім того, так званий "віце-спікер кримської держради" Володимир Бобков зазіхнув на Одеську та Миколаївську області, які він у своїх мріях захотів "приєднати" до РФ.

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...