Це не Порошенко: Український письменник розповів, кому може програти Зеленський

Для когось Володимир Зеленський теж може вже бути "старим обличчям".

Президент Володимир Зеленський програє на виборах тому, для кого він буде виступати у ролі старого обличчя старої політики. Про це сказав Юрій Андрухович. Письменник в інтерв'ю розповів, яким він бачить наступного президента, передають Патріоти України.

Андрухович не вважає, що зараз серед політиків є такий, якого він хотів би бачити президентом України, "але це питання часу". Письменник зауважив, що у нього є "свої фаворити", але не став їх називати.

"Я думаю, це має бути людина молодша за Володимира Зеленського. З покоління, яке вже значну частину життя прожило після розпаду СРСР і дивиться в майбутнє частіше, ніж в минуле. Зеленський програє тому, для кого він буде виступати в ролі старого обличчя старої політики", - сказав письменник.

Андрухович додав, що "не хотілося б скидати з рахунків Петра Порошенка", але, на його думку, "антирейтинг навряд чи пустить його далі за те, що він вже має".

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...