Це не просто жест підтримки: Київ відвідав міністр оборони Литви

Сьогодні, 23 березня, в столицю України завітав міністр оборони Литви Арвідас Анушаускас. Про це повідомив міністр оборони України Олексій Резніков, передають Патріоти України.

"Сьогодні великий друг України Арвідас Анушаускас побачив Київ на власні очі. Йому є з чим порівняти, адже в грудні 2021 року Арвідас Анашаускас відвідав інший Київ – мирний, напередодні Різдва…", - написав Резніков.

Також український міністр оборони відзначив, що Литва підтримує Україну не лише на словах. "Особистий візит Арвідаса Анушауска є свідченням послідовної підтримки України з боку Литви уряду та литовських людей. До речі, саме литва подарував нам перших Stingers. Я вдячний нашим друзям і партнерам за їх мужню і відважну позицію!", - наголосив Олексій Резніков.

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.