"Це не Путін": Лукашенко міг зустрітися з двійником диктатора РФ, - експрацівник КДБ

Російський диктатор Володимир Путін міг використати свого двійника під час зустрічі з самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком у Мінську 19 грудня. передають Патріоти України.

"Путін" під час прибуття у Мінськ куштував хліб, з яким його зустрічали в аеропорту, та обнімався з Лукашенком. Проте справжній Путін так не поводився б. Таким припущенням поділився колишній співробітник КДБ та розвідки РФ Сергій Жирнов із журналістами "УНІАН".

На думку Жирнова, поки двійник Путіна вийшов з літака і попрямував до делегації, яка його зустрічала, справжній диктатор РФ міг вийти з іншого трапа й одразу попрямувати до резиденції. А двійник у цей час обнімався та спілкувався з Лукашенком.

Жирнов нагадав, як президент Росії зазвичай спілкується з лідерами інших держав. З багатьма із них, наприклад, з президентом Франції Еммануелем Макроном, він зустрічався за шестиметровим столом. При цьому для того, щоб контактувати з Путіним, люди були змушені кожні два тижні здавати аналізи.

"Упевненості, що це справжній Путін, немає. Або якщо це справжній Путін, то в нього щось відбувається зовсім не те. До речі, помітно, що у нього відбувається щось не те", – заявив Жирнов.

"У небі – F-16. Під крилами – ракети США. Цілі знищено!": В ефірі вже лунає те, що лише переслідувало у кошмарах "соколів Путіна"

понеділок, 20 травень 2024, 17:49

В одній із бригад тактичної авіації льотчики Повітряних сил ЗСУ вже відпрацьовують бойові місії на авіаційному тренажері F-16, наданому Чехією. . Начальник групи обслуговування тренажерів зазначає, що отримання цієї сучасної платформи стало справнім ...

"Україна усвідомлює, що війна кінчиться переговорами": Секретар РНБО виступив із заявою

понеділок, 20 травень 2024, 17:45

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Литвиненко заявив, що Україна усвідомлює, що війна закінчиться переговорами, тому підготувала і просуває формулу миру президента Володимира Зеленського. Пряма мова: "Україна чітко усвідомлює, що в...