Це не схоже на підготовку до миру: Росія влаштувала військові навчання з небезпечною зброєю (відео)

Військові РФ вчилися вести бій на незнайомому полігоні з регулярними "диверсіями" противника.

Військові навчання в Краснодарському краї. Фото: скріншот з відео.

Російська Федерація влаштувала навчання в Краснодарському краї, задіявши в них понад півтори тисячі військовослужбовців і близько 400 одиниць військової техніки. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Військові РФ вчилися вести бій на незнайомому полігоні з регулярними "диверсіями" противника. Зазначається, що гірський механізований полк з'єднання Південного військового округу з Карачаєво-Черкесії здійснив марш на відстань 500 кілометрів. Бійці відпрацювали елементи вогневої підготовки на дистанціях від 500 до 1,2 тис. метрів.

Підтримку гірським мотострілкам надавали розрахунки важких вогнеметних систем ТОС-1А "Солнцепек", які знищували тактичний повітряний десант умовного противника. На навчання російських військових вже відреагували в соціальних мережах, підкресливши, що не схоже, щоб Росія готувалася до миру.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...