"Це не так багато": Зеленський повідомив, скільки було замахів на нього і за що йому страшно

Наразі вдалося зірвати вже щонайменше 10 замахів на президента України, які готували російські варвари. Утім, на думку самого Володимира Зеленського, 10 замахів на нього – це не так і багато, і що у кремлівського диктатора Володимира Путіна є зараз важливіші проблеми. Про це президент розповів у інтерв'ю австралійському каналу Nine Network, передають Патріоти України.

"Це не так багато, 10 (замахів) – це лише 10 людей хочуть цього, це не так страшно. Я думаю, що у президента Російської Федерації значно більше проблем, судячи з відношення всього світу до їхньої політики", - сказав він.

На думку Зеленського, його ситуація не така страшна, як в тих українців, які пережили тортури російських загарбників. А на тимчасово окупованих територіях це, на жаль, продовжує відбуватись.

"Те, що пережили і переживаємо всі ми, коли люди сидять у підвалах, їх катують, у колодязях знаходили українців – я думаю, у мене більш-мене ситуація не така страшна. Мені страшно за наших людей, особливо за ті сім'ї, які втратили близьких. Я вважаю: поки у тебе є родина й ти не втратив близьких, то нема нічого такого, що б не можна було виправити, нема нічого суперстрашного", - додав він.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...