"Це не телеміст, а телеміна": Партія Вакарчука звернулася в РНБО та СБУ через канал Медведчука

У політсилі додали, що інформаційна окупація України – така ж загрозлива перспектива, як і окупація територій.

Партія "Голос" українського музиканта Святослава Вакарчука засудила телеміст із російськими пропагандистами, що влаштовується підконтрольним Віктору Медведчуку телеканалом NewsOne. Відповідне повідомлення опублікувала прес-служба політсили, передають Патріоти України.

Крім того, "Голос" закликав РНБО, СБУ та президента України дати належну правову та політичну оцінку таким діям каналу. "Партія переконана, що з країною-агресором треба розмовляти не з допомогою телемостів, а мовою санкцій і шляхом узгоджених дій європейського і міжнародного співтовариства", – йдеться в повідомленні.

"Це не телеміст, а телеміна. Це – загроза національній безпеці", – цитує прес-служба Святослава Вакарчука. У політсилі додали, що інформаційна окупація України – така ж загрозлива перспектива, як і окупація територій.

"Те, як зараз використовуються придбані проросійськими політиками телеканали, ще раз підтверджує: потрібно заборонити олігархам використовувати інформаційне мовлення в своїх пропагандистських цілях. Медіа потрібно гарантувати незалежність редакційної політики від власника", – підсумували в прес-службі.

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...