"Це не випадковість, а свідомо спланований "привіт" від Росії": Подоляк прокоментував падіння ракет у Польщі

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк переконаний, що Росія свідомо вдарила ракетами по території Польщі, передають Патріоти України.

«Удари по території Польщі – це не випадковість, а свідомо спланований «привіт» від Росії, замаскований під «помилку». Так буває, коли зло залишається непокараним, а політики займаються «вмиротворенням» агресора», — пише він у Twitter.

Подоляк наголосив, що Росія — це терористичний режим, який має бути зупинений. Радник також висловив співчуття загиблим.


У Зеленського назвали три чинники для перемоги над Росією

неділя, 12 травень 2024, 11:59

Україна зможе перемоги у війні з Росією за наявності трьох чинників: паритету зброї на фронті; максимального позбавлення ворога інструментів фінансування агресії; політичної, дипломатичної, інституційної ізоляції РФ. Таку думку висловив радник керівник...

Якщо ми втратимо ці висоти...: У Часовому Яру вирішується доля Донецької області, - Дикий

неділя, 12 травень 2024, 11:30

Колишній командир взводу батальйону "Айдар" Євген Дикий розповів, що за Часів Яр тривають важкі бої, росіяни не мають просування у місті. Про це він розповів в етері "Еспресо". "Я думаю, що в росіян не має мети захопити Часів Яр під конкретну дату. Вті...