"Це не зовсім правильно, щоб я там знаходився": Сина Пєскова розіграли з запрошенням у військкомат

Соратники російського опозиціонера Олексія Навального подзвонили синові прес-секретаря Володимира Путіна Миколі Пєскову. Вони від імені воєнкома і запросили підійти завтра до 10:00 на огляд до військкомату, але Пєсков-молодший відмовився, повідомляють Патріоти України.

"Якщо ви знаєте, що я пан Пєсков, ви повинні розуміти, наскільки це не зовсім правильно, щоб я там знаходився. Я буду це вирішувати на іншому рівні. Мені треба зрозуміти взагалі, що відбувається і які у мене є права. Завтра щоб мене забрали - повірте, це ні вам, ні мені не потрібно. У мене проблеми захищати батьківщину немає - але мені треба розуміти доцільність моєї там появи, я кажу вам про політичні певні нюанси", - відповів "воєнкому" Микола.

Також він заявив, що не готовий записатися добровольцем - тільки якщо його особисто попросить про це Путін. Пізніше сам Дмитро Пєсков заявив, що з розмови його сина з фейковим воєнкомом "була вирізана важлива смислова частина".

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...