"Це неконструктивно": Глава партії "Слуга народу" засудив демарш України в ПАРЄ

На думку Дмитра Разумкова, Україні недоцільно зараз виходити з Парламентської асамблеї Ради Європи.

Дмитро Разумков. Фото: Еспресо ТБ.

Глава партії "Слуга народу" Дмитро Разумков засудив демарш української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи після повернення в ПАРЄ Росії, передають Патріоти України.

На його думку, Україні недоцільно зараз виходити з Парламентської асамблеї Ради Європи. "Позиція партії" Слуга народу "така, що виходити зараз з ПАРЄ недоцільно, оскільки в подальшому, коли ми пройдемо в Парламент, ми не зможемо представляти Україну на цій арені. Розгорнутися і піти - це неконструктивно", - наполягають в партії.

Також в команді президента Зеленського впевнені, що для вирішення цієї проблеми "треба оживити" нормандський формат, "оскільки за останні роки ефективність цієї структури зменшилася". "Тому рішенню, яке ми зараз маємо, передував ряд різних дій, а часто і бездіяльності, в тому числі і з боку України. Але все змінюється, і позиція нового Парламенту зможе вплинути на подальші події", - додав Разумков.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...