«Це непрофесіоналізм, саботаж чи ідіотизм?»: Путін програє війну. Терорист Гіркін назвав головну помилку диктатора (відео)

Російські війська приречені на поразку у війні проти України, бо розкидалися своєю новою технікою у Африці та на Близькому Сході. Про це російський бойовик Ігор Гіркін (Стрєлков), який брав участь у захопленні Криму та війні на Донбасі 2014 року, заявив на своєму Telegram-каналі.

За словами Гіркіна, він роками спостерігав, як путінський режим озброював Сирію. «Усі танки Т-72 йшли до Сирії», – бідкається терорист.

Крім того, у Сирії, за словами Стрєлкова, загинув цвіт російської армії, «найкращі солдати і офіцери», тож сам Гіркін постійно висловлювався проти» сирійської авантюри».

«Я говорив про те, що техніка, яку туди відвезли, ще знадобиться тут. Але в Сирії та Лівії вона, мабуть, була потрібніша», – іронічно прокоментував дії російської влади терорист, який 2014 року захоплював Слов’янськ.

«А тепер наші солдати і офіцери, наші російські люди будуть гинути, бо будуть воювати на Т-62, які не мають активного захисту», – журиться Стрєлков.

Він визнав, що Росія почне програвати Україні, бо у ЗСУ уже мобілізовано більше людей, ніж має окупант, скоро українська армія отримає нову техніку, створить нові сильні підрозділи. «Закон великих чисел – число б’є кількість – завжди працює на війн», – пояснив Гіркін.

Терорист зазначив, що Україна уже має перевагу у багатьох аспектах, зокрема, зв’язку. А козирі ЗСУ у живій силі та сучасній західній техніці нівелюють усі російські здобутки.

«Це непрофесіоналізм, саботаж чи ідіотизм?» – поставив риторичне запитання ФСБшник щодо російського керівництва.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...