"Це непросто бачити": Морпіх Діанов показав побратима, який робить перші кроки після протезування (відео)

Захисник Азовсталі, старший сержант 36-ї бригади морської піхоти Михайло Діанов показав свого побратима Романа Григоряна після протезування, передають Патріоти України.

Захищаючи Україну від російських окупантів Григорян втратив руку і ногу, і через складний рівень ампутації потребував біонічних протезів нижньої і верхньої кінцівки. Діанов оплатив українському захиснику повне протезування у розмірі понад 50 тисяч доларів.

У понеділок, 9 січня Діанов опублікував відео, в якому показав, як Григорян робить перші кроки майже через півроку. "Роман робить перші кроки після майже півроку. Це непросто бачити. Але важливо дивитись з двох причин: Бачити і не забувати ціну, яку вже заплачено. Не забувати, які ми можемо бути: єдині, міцні, які допомогають один одному. Це маленька перемога Романа і кожного з вас. Це ваші донати, які я пообіцяв спрямувати до останньої гривні на допомогу побратимам. Адже моє лікування в США оплатив Рінат Ахметов. Дякую я вам. І подякуйте ви собі!", – написав Діанов у новому пості в Instagram.

Сам Діанов був прооперований у США у грудні. Український захисник переніс складну операцію на правому плечі у лікарні Сент-Луїса.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...