"Це обов'язково": У РФ розмріялися про окупацію двох областей України

У Росії знову розмріялися про окупацію двох південних областей України. Аргументація воєнних злочинців вражає, передають Патріоти України.

Як повідомляють росЗМІ, під час спілкування з російськими пропагандистами екс-очільник Міністерства внутрішніх справ РФ Анатолій Куликов заявив, що без Одеської та Миколаївської областей Україну нібито не візьмуть в НАТО. Тож, росіянам "обов'язково потрібно" відрізати Україну від моря.

"Нам потрібні обов'язково Миколаївська та Одеська області. Це обов'язково для того, щоб не допустити мотивації Заходу взяти Україну в НАТО", - заявив Куликов. Екс-очільник МВС РФ заявив, що такий сценарій необхідний для того, щоб відрізати Україну від акваторії Чорного моря. Після цього НАТО нібито не зможе використовувати морські рубежі у своїх цілях.

Що передувало

Раніше скандальний лідер Чечні Рамзан Кадиров заявив, що Росія захопить Одесу та Харків. Крім того, він зізнався, що окупанти бояться сідати за стіл переговорів з Україною. "Ми не хочемо, щоб переговори йшли з Україною, Заходом. Я впевнений, що найближчим часом будуть чудові новини", - заявив він.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...