"Це очевидно": Піонтковський зробив прогноз, що чекає на Росію після смерті Путіна та яку роль зіграє Китай (відео)

У багатьох питаннях Росія економічно залежить від Китаю. На його роль для Кремля можуть особливо звернути увагу вже після президентства Володимира Путіна. Про це в ефірі програми "Теории заговора" на 24 каналі розповів російський публіцист Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

Китайській владі наразі відомі особисті бізнес-інтереси російських керівників. Андрій Піонтковський наголосив, що Китай надто сильно впливає на економічне життя росіян. Натомість для них так зване торговельне підживлення Китаєм вкрай важливе.

Росія буде змушена звернути увагу на роль Китаю

"Путін колись помре, ймовірно, доволі швидко. Звісно, не прийдуть демократи чи ліберали, там все "зачищено". Які б люди не прийшли до влади, той самий Патрушев, наприклад, вони почнуть з аналізу спадку. І це поглинання Росії Китаєм, економічне та демографічне, воно очевидне", – вважає Піонтковський.

Водночас за його словами, при Путіні так звана верхівка у Росії може побоятися визнати роль Китаю, однак будь-яке інше керівництво буде змушене зробити це.

У відповідь на те, скільки Путін ще може перебувати при владі, Андрій Піонтковський відповів, що це – питання медичне. Однак поки що відмовлятися від нього не будуть, тому що для наразі це є "робочою ширмою".

Джерело: 24 канал

"Соколам путіна" дуже страшно коли стріляють у відповідь: Сили оборони змусили другий Ту-22 замість атаки України тікати подалі вглиб росії - розвідка

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:55

Під час атаки російських бомардувальників Ту-22М3 один з них був збитий, а другий поспішив розвернутися. Про це розповів представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов у ефірі Радіо Свобода в п’ятницю, 19 квітня. . "Зн...

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...