"Це один із елементів нашого плану": В ОК "Південь" розповіли про "бавовну" в Джанкої і паніку окупантів

Потужні вибухи у тимчасово окупованому Джанкої на кримському півострові призвели до пошкодження вузлової залізничної станції. Наразі російські окупанти не можуть використовувати цю транспортну розв'язку, передають Патріоти України.

При цьому у ЗСУ дали зрозуміти, що "бавовна" в Джанкої не остання, а є лише одним із елементів плану, що передує активним діям. Про це в ефірі "Радіо Свобода" заявила керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк.

За її словами, окупанти в паніці після вибухів у Джанкої і на сьогоднішній день у них навіть немає адекватного вирішення проблеми. Водночас Гуменюк зазначила, що росіяни намагатимуться якнайшвидше відновити вузлову залізничну станцію в Джанкої, щоб продовжити перекидати через неї особовий склад та озброєння на материкову частину України.

"Посилення підтягувати їм буде потрібно. Але ми продовжуємо роботу, зокрема з вогневого контролю для того, щоб ці зусилля були марними", – запевнила Гуменюк.

В ОК "Південь" також наголосили, що "бавовна" у тимчасово окупованому Джанкої є одним із елементів плану, який передує активним діям.

"Атака по вузловій станції – це один з елементів нашого плану, який передує тим самим активним діям, на які всі дуже чекають, тому що виснаження логістики ворога і в деяких напрямках навіть припинення її – це запорука вдалих дій на потім", – заявила спікер ОК "Південь".

Гуменюк додала, що серед російських окупантів у Криму продовжують наростати панічні настрої. Це підтверджує, зокрема, активний виїзд окупантів із Криму автодорожними та залізничними коліями.

Нагадаємо, вранці 22 березня у тимчасово окупованому Севастополі пролунали вибухи. Очевидці повідомляють, що перекрито рейд у Севастопольській бухті. Загарбники заявили, що флот держави-терориста Росії "відбив атаку надводних безпілотників".

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...