"Це особиста і дріб'язкова помста Зеленського і Єрмака": Нардепа Лероса не відпустили до хворого 94-річного дідуся

Нардепу Гео Леросу не змінили запобіжний захід через родинні обставини. Середній палець застряг в совісті та людяності "Найвеличнішого" і його "адьютанта"

Позафракційний депутат ВР Гео Лерос розповів, що у нього захворів на коронавірус 94-річний дідусь. За словами Лероса, дідусь потрапив до лікарні у важкому стані,, зазначають Патріоти України із посиланням на Telegram-канал нардепа. Тому Гео звернувся до суду із проханням змінити йому запобіжний захід так, аби він міг потрапити за кордон, де і перебуває дідусь.

Втім, суддя Печерського районного суду Києва Бортницька відмовила Леросу у його проханні.

"Це особиста і дріб'язкова помста Зеленського і Єрмака. Нагадаю, мені обмежили свободу пересування через те, що я опублікував плівки, де рідний брат керівника офісу президента барижить державними посадами", – заявив нардеп.

Нагадаємо, у вересні 2020 року брат голови Офісу президента Денис Єрмак подав позов проти Гео Лероса про захист честі, гідності та ділової репутації.

Сталося це невдовзі після оприлюднення так званих "плівок Лероса", в яких йшлося про приховування корупційних схем у столиці.

9 червня стало відомо, що суд відмовив Денису Єрмаку в задоволенні позовних вимог Лероса.

4 листопада Лерос під час виступу з трибуни Ради назвав Зеленського зрадником і показав йому середній палець.

18 листопада Леросу, який показав "фак" Зеленському, обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання на два місяці. Його також зобов’язали здати закордонний паспорт. Водночас клопотання прокурорів обрати для нардепа запобіжний захід у вигляді домашнього арешту суд не задовольнив.

На засідання суду у справі про середній палець Лерос притягнув страпон. Фотографію секс-іграшки у формі кулака з піднятим середнім пальцем Лерос попросив долучити до матеріалів його справи.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...