"Це повни п**дець": Окупанти досі не оговталися від удару по Макіївці і шукають винних. Перехоплення

Окупанти досі перебувають під враженням наслідків удару по скупченню мобілізованих у Макіївці. Росіяни обговорюють причини, що призвели до цього та заходи, які б допомогли убезпечити військових від смерті. Про це йдеться у телефонній розмові окупанта з приятелем, яку перехопила українська розвідка, передають Патріоти України.

Окупант зазначає, що удар по Макіївці – "це повни п**дець", але визнає, що подібні удар були й раніше. "Там просто все можна було грамотно зробити і людей не підставляти під удар. Розмістили б людей у лісі, бл**ь… А там просто в старому ПТУ розмістили всіх і все, *біться як хочете", – поскаржився загарбник.

Росінин поділився власними роздумами, що стало причиною інциденту. Зокрема, він визнав, що серед місцевих жителів на Донбасі дуже багато проукраїнськи налаштованих громадян, які "здають" позиції окупантів Збройним силам України.

"Причин багато. Причина, що близько розмістили до фронту людей. Причина, що на одній території розмістили людей, БК, транспорт і пальне. Причина і те, що дзвонили (мобілізовані. – ред.). Велике скупчення людей. Причина в тому, що є місцеві, які "здають" – фотографують, відео знімають і відправляють, кому потрібно. А ті вже завдають удар", – говорить окупант.


Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...

"Я ніколи не жалкую про минуле": Буданов пояснив свою заяву про ЗСУ в Криму

вівторок, 23 квітень 2024, 8:24

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що на нього планують черговий замах в інтересах росіян, передають Патріоти України. Пряма мова: Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... ...