"Це просто кумедно": Військовий експерт відреагував на нові російські погрози НАТО

Російські керівники вирішили пригрозити НАТО ударами. Так, корпорація "Роскосмос" опублікувала супутникові знімки місця проведення саміту НАТО у Мадриді, а також "центрів ухвалення рішень" з точними координатами об'єктів. Таким чином вони хочуть "вселити страх" Вашингтону, Лондону, Парижу, Берліну та Брюсселю. Однак, виглядають ці спроби доволі комічно. Про це сказав військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, передають Патріоти України.

Координати відомі

Росіяни скаженіють, адже 28 червня у Мадриді стартував саміт НАТО, на якому обговорюватимуть нову стратегію розвитку додаткову підтримку України. Вони вдалися до "оприлюднення" координат об'єктів і погроз. Щоправда, протягом багатьох років ці дані перебувають у вільному доступі – достатньо відкрити Google Maps. Тому спроби росіян пригрозити країнам-членам НАТО є безглуздими. "Це виглядає просто кумедно", – сказав Коваленко.

Він додав, що це спрямоване винятково на внутрішнього споживача у Росії. Військово-політичний оглядач переконаний, що подібними публікаціями "Роскосмос" ставить себе в ще більш нікчемне становище, ніж є сьогодні.

Джерело: 24 канал

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...