"Це просто огидно!": Філатов розкритикував партію Вакарчука за продаж квот у тервиборчкомах

Партія "Голос" нібито дала свої квоти в ТВЦ адвокатам відомого кримінальника.

Борис Філатов. Фото: соцмережі.

Мер Дніпра Борис Філатов розкритикував місцевий осередок партії «Голос» за те, що та нібито віддала свої квоти в територіальній виборчій комісії адвокатам, які пов'язані з місцевим авторитетним бізнесменом Олександром Петровським. Про це Філатов написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

«Партія Вакарчука «Голос» виглядає так само огидно, як кандидат в партію медіа-менеджер Коломойський (! ), і дала свої квоти в ТВЦ адвокатам кримінальних повноважень Нарік (!!). Так, так. Коли читаєш це, вір своїм очам. Всі ці Кіра Рудик і Ярослава Железняки, курва в телевізорах, бігають до західних посольств і розповідають про свою репутацію, бездарно ставлять директора телеканалу Коломойський!!! Навіть не розумію, скільки за це можна було б заплатити», - заявив мер Дніпра.

Як зазначають місцеві ЗМІ, мова може йти про сімейство адвокатів Текутьєвих, яких на початку вересня партія «Голос» призначила у ТВК. Також журналісти встановили, що Сергій Спекотно, який став головою Дніпропетровської обласної територіальної виборчої комісії від партії Зеленського «Слуга народу», є бізнес-партнером відомого в Дніпрі юриста Олексія Корнілова. Текуьєви є співвласниками консалтинговою компанією «Кортес», що прописана за тією ж адресою, що й офіс Корнілова.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...