"Це просто смішно": Гіркін розніс командування армії РФ за промахи на війні в Україні (відео)

Російський терорист, колишній "міністр оборони ДНР" Ігор Гіркін-Стрєлков розкритикував російське військове командування за спорудження неефективних ліній стримування на фронті Збройних сил Украни. За його словами, такі інженерні споруди застаріли, щонайменше, на 80 років, передають Патріоти України.

"Якби мені розповіли ще кілька років тому, що основною ставкою російського військового командування буде спорудження бетонних надовб, смуг з цих надовб, копання ескарпів, виливок бетонних бліндажів і укриттів і доставка їх на фронт з метою спорудження позицій протяжністю кілька сотень кілометрів, я б у це просто не повірив. Хоча б тому, що такого роду бетонні надовби могли б прекрасно зупинити танкову армію Гудеріана під Москвою", - заявив Гіркін під час чергового відеозвернення.

За словами терориста, такого роду залізобетонні конструкції на сьогоднішній день вже неефективні. "Можливо для німецьких танків Panzer III, для "Пантер" або навіть для "Тигрів" такі смуги з бетонних пірамід були б серйозною перешкодою, але зараз це мені особисто здається просто смішним", - сказав Гіркін.

Він також розповів, як захисники України можуть пройти ці російські укріплення."Як людина, що знає можливості сучасного озброєння, я прекрасно розумію, що один постріл УР-77 зробить в такому проході хорошу дірку. А якщо за цим УР-77 пустити пару ІМР (інженерних машин розгородження), прикривши їх відповідним чином, то вони просто своїми ковшами розсунуть ці споруди і дуже швидко розчистять прохід для танків та іншої бронетехніки", – додав російський терорист.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...