Це провал: Британська розвідка оцінила результати наступальної операції російських загарбників на Донбасі

Росія може розцінити провал у захопленні всієї Донецької області як невдачу у досягненні своїх максималістських цілей в Україні. Про це йдеться у звіті Міноборони Великобританії.

Зазначається, що 11 серпня російські ЗМІ повідомили, що глава "ДНР" Денис Пушилін заявив, що дату проведення "референдуму про приєднання ДНР до Росії" буде оголошено після "повного звільнення ДНР".

Водночас у червні журналісти-розслідувачі опублікували докази стратегії планування "ДНР" щодо проведення такого "референдуму" та забезпечення того, аби щонайменше 70% голосів було віддано за приєднання до Росії.

"Цілком імовірно, що Росія перебуває на етапі планування проведення референдуму, хоча поки незрозуміло, чи прийняте остаточне рішення щодо проведення голосування", - заявили в Міністерстві оборони Великобританії.


У Кривому Розі чоловік помочився на портрети загиблих Героїв - його батько теж служить у ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 10:44

У Кривому Розі п'яний чоловік помочився на портрети загиблих захисників біля Меморіалу Героїв. Поліцейські повідомили чоловіку про підозру за фактом хуліганських дій. Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області, передають Патріоти України. За д...

Китай проявляє несподівану активність: Портников пояснив, що відбувається навколо Саміту миру

вівторок, 16 квітень 2024, 9:55

Саміт миру на фешенебельному швейцарському курорті на горі Бюргеншток, який Берн проведе 15−16 червня на прохання президента України Володимира Зеленського, може стати однією з головних дипломатичних подій цьогорічного літа передають Патріоти України. ...