"Це провокація": У Держдумі влаштували істерику через указ Зеленського щодо громадянства

Член комітету Державної думи з міжнародних справ Росії Антон Морозов назвав провокаційним указ президента України Володимира Зеленського про спрощення процедури отримання громадянства України для іноземців та осіб без громадянства, а також деяких росіян, повідомляють Патріоти України.

В інтерв'ю "RT" він зазначив, що цей непотрібний крок носить політизований характер. "Я думаю, що це звучить дещо провокаційно... Не дуже зрозуміло з практичної точки зору, як це буде застосовуватися, оскільки у нас такої відповідальності і за законом переслідування з політичних мотивів не передбачено", – сказав Морозов.

Крім цього, указ українського президента назвав "популізмом" голова комітету Держдуми з міжнародних справ Леонід Слуцький, пише ТАСС. "Абсолютно популістський крок. У сучасній Росії немає жодних політичних в'язнів", – заявив він.


Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...