"Це питання не тільки грошей": Зеленський розповів, чи можна захистити Харків від ракет окупантів

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна може знайти гроші задля того, щоб зробити безпечнішим небо над Харковом, передають Патріоти України.

"Посилити ППО можна, тільки придбавши нові комплекси. І це питання не грошей, хоча це великі гроші: від півмільярда доларів до двох мільярдів. Але гроші знайти ми можемо. Тут питання країн-виробників. Є США, Ізраїль, є спільна компанія німецько-французько-італійська, вони випускають комплекси середньої дальності дуже непогані", - сказав Зеленський.

Президент запевнив, що міжнародні партнери хочуть нам допомогти у вирішенні цього питання. "Але свої готові комплекси віддати не можуть, а лише зробити нові. Тому чекаємо. Ізраїльтяни могли б допомогти нам. Але з ними складніше", - додав Зеленський.

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...