"Це район, де я виросла. Ходила до школи. Ненавиджу": Відома українська шаблістка показала наслідки обстрілів у рідному Миколаєві (фото)

Олімпійська чемпіонка з фехтування на шаблях Ольга Харлан показала наслідки воєнних злочинів Росії у рідному Миколаєві. Олімпійська чемпіонка-2008 висловилася про обстріл житлового району, в якому вона виросла, передають Патріоти України.

"Миколаїв. Це район, де я виросла. Народилася там. Ходила до школи. Це було сьогодні вранці. І зараз триває обстріл. У цю саму секунду. Ненавиджу", – написала Харлан на своїй сторінці в Instagram.

Перетворили на брухт: Українські прикордонники знищили замасковану ворожу БМП в околицях Вовчанська (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:48

Українські прикордонники знищили ворожу замасковану бойову машину піхоти (БМП) окупантів в околицях Вовчанська. Результатом своєї роботи вони поділились у мережі. Як йдеться у повідомленні, уразили ворожу техніку прикордонники бригади "Сталевий кордон"...

"Росія змушена створювати санітарну зону": Путін зробив цинічну заяву про плани щодо Харкова

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:01

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія не має намірів окупувувати Харків. Заяву Путіна цитують росЗМІ, передають Патріоти України. «Планів щодо взяття Харкова у Росії на сьогоднішній день немає. Росія змушена створювати санітарну зону в с...