"Це секрет, але я вам покажу": Зеленський зізнався, що особисто переписується з фігуранткою справи Шеремета

Президент України Володимир Зеленський заявив, що особисто переписується із фігуранткою справи Шеремета, ветеранкою Яною Дугарь. Для підтвердження своїх слів він показав телефон. Зізнання глави держави прозвучало під час його пресконференції 20 травня, повідомляють Патріоти України.

Він запевнив, що йому не байдуже, якщо усі підозрювані у причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета перебували у СІЗО незаконно. "Доказів стовідсоткових ще нема про те, що вони не винні чи винні. Я не знаю, чи пробачить вона мені (Дугарь. – Ред.). Ми переписуємося", – сказав президент.

Після цього журналіст запитав, що саме пише Дугарь. І глава держави запропонував йому подивитися повідомлення просто з екрану смартфону.

"Це секрет, але я вам покажу. Я загалом відкрита людина", – зазначив Зеленський.

Журналіст прокоментував, що побачив у переписці смайлик, втім президент попросив його не розголошувати конфіденційну інформацію й лише наголосив, що останнє слово у месенджері – "Дякую".

Джерело: Обозреватель

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...