"Це серце України, і ми знаємо...": ЗСУ готують нові бригади, частину з них розгорнуть для захисту Києва, - Павлюк

Сухопутні війська готують нові бригади для підготовки до наступу росіян. Частину з них розгорнуть для захисту Києва, заявив командувач Сухопутних військ Олександр Павлюк в інтерв'ю The Economist.

Як йдеться у матеріалі, одне з найневідкладніших завдань Сухопутних військ - це підготовка десяти нових бригад. Павлюк зазначає, що головною проблемою є техніка, а не люди. Україна вкрай потребує артилерії та бронетехніки і сподівається на допомогу Заходу.

За словами генерала, частину нових сил буде розгорнуто для захисту столиці. Павлюк пояснює, що за два з половиною роки росіяни не відмовилися від амбіцій захопити Київ.

"Захист Києва залишається однією з наших головних турбот, як би важко не було на сході. Це серце України, і ми знаємо, яку ключову роль відіграватиме захист столиці в майбутньому", - сказав Павлюк.

П'ять років... і далі

понеділок, 20 травень 2024, 20:19

Я зрозумів, певне, навіщо Банкова через речників і пул телеграм-анонімок так підігріває тему легітимності Володимира Зеленського на посаді Президента України. Не лише, щоб звинуватити опонентів у «розхитуванні човна під час війни». Для звинувачення опо...

Підприємцю з Куп'янська винесли вирок за співпрацю з росіянами (фото)

понеділок, 20 травень 2024, 20:14

Червонозаводський районний суд Харкова виніс вирок власнику продуктової бази у місті Куп'янськ Сергію Ганусу. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді трьох років ув'язнення, позбавлення права займатися господарською роботою на дес...