"Це шанс завершити війну. У нас буде все, окрім жалю до ворога", - начальник штабу тероборони ЗСУ

Окупанти посилюють обстріли на Сході України, а Кремль нібито готується до повномасштабного наступу. Однак у Силах територіальної оборони заявили, що це може стати шансом для завершення війни. Про це в ефірі 24 каналу заявив заступник командувача Сил територіальної оборони ЗСУ Сергій Собко, передають Патріоти України.

За його словами, на сьогодні ЗСУ і Сили тероборони мають все, щоб виконати поставлені завдання. "Ситуація непроста, загрозлива, але як людина я це розцінюю, як шанс для нас завершити цю війну, яка триває вже століття між нами і Росією. Одвічним ворогом. Це дійсно шанс. Я переконаний, що ми це реалізуємо", – сказав Собко.

За його словами, якщо Росія наважиться на наступ, то завдяки підтримці держави, підтримці суспільства, яке згуртується, підтримці наших партнерів, військові відіб'ють цю агресію назавжди. "В нас буде все окрім одного, жалю до них, жалю до ворога", – додав він.

Джерело: 24 канал

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...