Це смішно, але правда: У РФ пропонують змінити назву посади Путіна на "зрозумілу росіянам"

У Росії слово президент пропонують замінити на правитель. Депутати Держдуми це аргументують тим, що так називається посада керівника США, що є незрозумілим "російському вуху", а тому слід замість президента вживати правитель. Про це пишуть російські засоби масової пропаганди, передають Патріоти України.

Ідея замінити слово президент на правитель належить партії ЛДПР. Там заявили, що слово президент походить зі США, а тому в Росії слід його замінити на щось більш зрозуміле для громадян країни-окупантки.

"У нашій країні це за історичними мірками взагалі нове слово, і, поки воно не вкоренилося остаточно, можна його спокійно замінити. Наприклад, на словосполучення "голова держави" або слово "правитель". І те, й інше зрозуміліше російському вуху", - йдеться у повідомленні партії.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...