"Це станеться в 2034 році": Ексголовнокомандувач НАТО прогнозує загибель західного світу та перемогу Китаю

Колишній головнокомандувач НАТО в Європі, американський генерал Джеймс Ставрідіс представив свою нову книгу, в якій написав про загибель західного світу. Твір адмірала носить назву «Рік 2034: Роман про Наступну світову війну», і в своїй книзі військовий багато розмірковує про західні країни, інформують Патріоти України.

Журналісти вже переклали міркування генерала і зазначили, що, згідно з його прогнозом, через 13 років в Південно-китайському морі відбудуться відразу кілька інцидентів за участю китайців і американців. Саме ці дві ядерні держави почнуть військовий конфлікт. Як стверджує Ставрідіс, американська армія є однією з найсильніших у світі, і влада США щорічно витрачає на оборону сотні мільярдів доларів, проте це не допоможе Вашингтону в протистоянні з Китаєм.

На думку адмірала, на сторону Пекіна відразу встануть Іран і Росія, в результаті чого США зазнають поразки. Крім того, Ставрідіс зазначає, що своїм твором він хотів донести до Білого дому інформацію про те, що Сполучені Штати вже втрачають свою перевагу над Китаєм, і їх чекає серйозна поразка в сутичці з цією ядерною державою. «З кожним роком відставання Китаю від США скорочується, а в ряді галузей Піднебесна вже випереджає Америку», - підкреслив колишній головнокомандувач.

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...

"Членство України в НАТО корисне тільки для Третьої світової війни": Фіцо зробив чергову скандальну заяву

вівторок, 16 квітень 2024, 20:53

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що членство України в НАТО «може спровокувати глобальний конфлікт». Про це повідомляє Kresy, передають Патріоти України. При цьому Фіцо припустив «перспективу пошуку примирення з Росією після війни». «Післ...