"Це стосується і вас": Лерос виступив із новими погрозами в бік Єрмака і Венедиктової (документ)

Нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос виступив із новими звинуваченнями в бік глави Офісу президента Андрія Єрмака, а також пригрозив генпрокурорці Ірині Венедиктовій. На своїй сторінці в Facebook Лерос заявив, що кримінальні справи щодо нього були відкриті недавно, передають Патріоти України.

Лерос наполягає, що був звільнений 20 березня з посади радника президента Володимира Зеленського саме тому, що за день до цього дав інтерв'ю, в якому розкритикував ініціативу Єрмака щодо Донбасу.

"У цей же день глава офісу дає команду СБУ нарити на мене що завгодно і відкрити справи. 24 березня старший лейтенант СБУ Михайло Ляхович пише рапорт своєму начальнику з безглуздими звинуваченнями щодо муралів 2016 року! 25 березня лист із СБУ йде в ДБР. 26 березня ДБР відправляє повідомлення генеральному прокурору. І вуаля, можна за депутатом вести стеження, змушувати ходити на допити, як на роботу і поступово робити слухняним!" – пише Лерос.

При цьому він пригрозив, що "знає все і про всіх", закликавши "думати про наслідки" перед тим, як "робити брехливі звинувачення". "Це стосується і вас, пані Венедиктова", – додав Лерос.

Напередодні Венедиктова заявила, що не давала вказівок прокурорам шукати матеріали на Лероса після публікації плівок із братом глави ОПУ Денисом Єрмаком.

Заслужили на премію Дарвіна: На Херсонщині росіяни на моторці підірвались на своїй ж міні (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:45

На лівобережжі Херсонської області окупанти на моторці підірвались на протичовній міні. Її встановили вони ж, передають Патріоти України. "При спробі окупантів встановити протичовнову міну, їх моторку знесло течією на таку ж міну, встановлену раніше", ...

Тактика стала "гнучкою": Росія перехопила ініціативу на фронті, але ЗСУ демонструють "стійку оборону", - німецький генерал

четвер, 28 березень 2024, 9:57

Глава ситуаційного центру по Україні при міністерстві оборони Німеччини генерал-майор Крістіан Фройдінг оцінив поточну ситуацію на фронті, вказавши, що росіяни перехопили ініціативу на суші та в повітрі, однак українські сили демонструють "стійку та ст...