Це суттєво знизить можливість окупантів тероризувати мирних українців: У Краснодарському краї Сили оборони атакували базу зберігання "Шахедів"

Ударна група угруповання сил та засобів Військово-морських сил Збройних сил України у взаємодії з підрозділами Служби безпеки України атакували базу зберігання БпЛА типу «Шахед», що поблизу населеного пункту Октябрський в Краснодарському краї РФ. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передають Патріоти України.

За наявною інформацією на базі зберігалося близько 400 ударних дронів. За результатами об’єктивного контролю зафіксовано точне влучання в ціль. На території об'єкта спостерігалася вторинна детонація.

«Знищення бази зберігання БпЛА «Шахед» суттєво знизить можливість російських окупантів тероризувати мирних мешканців українських міст та сіл», – йдеться в повідомленні.

Росіяни зазнають шалених втрат, але продовжують тиснути: Федоренко назвав найгарячіший напрямок на Харківщині

середа, 9 жовтень 2024, 23:40

Командир Батальйону ударних БпАК "АХІЛЛЕС" 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка Юрій Федоренко зазначив, що на Куп'янському напрямку росіяни зазнають шалених втрат, але продовжують тиснути. Про це він сказав в етері телекан...

У Путіна буде істерика? В Ердогана зробили заяву про повернення окупованих територій України і згадали Крим

середа, 9 жовтень 2024, 22:55

Туреччина підтримує територіальну цілісність та суверенітет України, а також - повернення окупованих територій та анексований Крим. Про це заявив головний радник президента Туреччини Ялчин Топчу під час зустрічі з заступником голови Меджлісу кримськота...