"Це свідчить про страхи": У ГУР розкрили, для чого Путіну двійники

Президент Росії Володимир Путін має щонайменше трьох двійників.Про це сказав представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

Він зазначив, що технологія двійників в Кремлі використовується і "це факт". "Стосовно інформації з анонімних Telegram-каналів про те, що він уже помер, на жаль, ця новина остаточно не підтвердилася", - сказав Юсов.

При цьому зазначив, що в Путіна є щонайменше три двійника. "Це можуть бути варіанти, але про трьох можемо говорити", - сказав представник розвідки.

Юсов зазначає, що наявність двійників у Путіна свідчить про те, що , що російський режим не стійкий. "І що мова йде не про якогось сильного, впливового, впевненого у собі політика, а власне про технологію – про такий образ "великого брата", який дивиться на тебе. Який насправді і не великий, і не брат тобі. А, і це взагалі не він. Це говорить про страх Кремля, про розуміння того, що вся їхня конструкція - це картковий будинок, який тримається на образі Путіна як диктатора", - наголосив представник ГУР.

За його словами, якщо забрати, зокрема, "милиці у вигляді двійників, то ця конструкція розсипеться". Він додав, що наявність двійників свідчить про страх Путіна комунікувати і це продовження історій про багатометрові столи, про наради, де один "самотній чоловік, схожий на Путіна, сидить далеко від всіх інших".

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...