"Це свого роду репетиція": Піонтковський розповів, чому Путін "проковтнув" вибухи у Криму (відео)

За словами експерта, реакцію Москви на удар по аеродрому в Криму можна вважати репетицією на відступ з Херсона. Пропаганда Кремля зробила все можливе, аби виключити версію української атаки по військовому аеродрому в Криму. Про це заявив російський публіцист та опозиціонер Андрій Піонтковський в інтерв'ю, передають Патріоти України.

"Демострація можливостей української армії знищує путінський міф про "другу армію світу" і "спеоперації", яка йде по плану. Який же це план. Наслідком було звільнення командувача Чорноморським флотом РФ. Путін боїться втратити владу. Насувається перспектива української перемоги. Це несумісно з путінською владою. Історія Росії показує, що авторитарний правитель, який зазнає військової поразки, втрачає і владу. В оточення Путіна питання зараз – звільнення Херсона", – зазначив Піонтковський.

За його словами, реакцію Москви на удар по аеродрому в Криму можна вважати модельною ситуацією, репетицією на майбутнє звільнення Херсона. "Якщо таку паніку, шок, беззахисність викликала одна атака аеродром, який шок російського суспільства, так і у самому "бункері" викличе звільнення Херсона чи Мелітополя. Я думаю, невипадкова заява українського військово-політичного керівництва про те, що гаряча фаза війни закіниться до зими. Я теж так думаю", – підсумував опозиціонер.

Джерело: ТСН.ua

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....