"Це сигнал для наших партнерів": Речник Повітряних сил про невідомий об’єкт у Польщі під час атаки РФ

Зафіксований у повітряному просторі Польщі непізнаний об’єкт під час чергової масованої атаки російських окупантів є ще одним сигналом для необхідності посиленням оборонних засобів України. Про це в етері телемарафону заявив речник Повітряних Сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат, передають Патріоти України.

З його слів, такі випадки не є чимось новим і в результаті масованих атак таке може траплятися. "Ворог атакує наші прикордонні території, зокрема і на заході, тому таке можливо. Це ще один сигнал для наших партнерів, що Україну потрібно посилити необхідною кількістю засобів ППО, щоб ми стали щитом між агресором і Європою, захистили себе і таким чином захистили і їх", — сказав Юрій Ігнат.

Він також нагадав, що кілька місяців тому була подібна інформація з Румунії, раніше так само це вже траплялося в Польщі. "Величезні атаки, багато всього летить, і такі випадки трапляються уже не вперше", — додав він.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...