"Це точно не салюти": У мережі повідомляють про вибухи на аеродромі Бельбек в окупованому Криму (відео)

В окупованому Криму ввечері 18 серпня знову лунають вибухи. Цього разу – на військовому аеродромі Бельбек. Офіційних підтверджень поки немає, однак у мережі з'являється все більше повідомлень про вибухи, інформують Патріоти України.

Місцеві жителі чули гучні звуки з боку аеродрому. Кажуть, що це точно не салюти, бо аж вікна тремтіли. Після цього пролунали сирени. Також мчали машини "МНС".

Згодом в чатах Севастополя з'явились повідомлення про повторні вибухи. Додали також відео.

До речі, у місцевих чатах оприлюднили ще одне відео нібито з Бельбеку. Однак інформація поки офіційно не підтверджена. Ймовірно, це старі кадри.

Що відомо про аеродром Бельбек

Аеродром Бельбек розташований під Севастополем. Після окупації Криму Росією помістила на ньому 38 винищувальний авіаційний полк 27-ї змішаної авіаційної дивізії 4-ї армії ВПС і ППО.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...