"Це точно план?": У Міноборони Великої Британії поглузували із заяви РФ про "успіхи в Україні"

Плани країни-терориста Росії у війні проти України знищуються так само швидко, як і їхня техніка. Військових генералів окупантів вбивають, а російські солдати зраджують та атакують своїх командирів. Про становище Росії повідомило Міністерство оборони Великої Британії у твіттері, передають Патріоти України.

У відомстві вважають, що план РФ стрімко провалюється. Наразі щонайменше шість російських генералів було знищено в ході бойових дій, а командирів атакують самі ж путінські вояки.

Окрім цього, за найскромнішими підрахунками 2 151 одиниця окупантської військової техніки, артилерійської зброї і повітряних апаратів було знищено, пошкоджено, покинуто чи захоплено. Це втричі більше, аніж втрати ЗСУ.

"Російські підрозділи зазнають значних втрат і були змушені повернутись у Білорусь та Росію для реорганізації й відновлення запасів. Ще російські військові випадково збили власний повітряний апарат", - написали у відомстві.

Незважаючи на провал у війні, представник міноборони РФ Ігор Конашенков впевнено говорить, що "спеціальна військова операція йде суворо відповідно до затвердженого плану".

У зв'язку з такою заявою в британському оборонному відомстві запитали Росію: "Чи це дійсно план?". Разом з цим Міністерство оборони Великої Британії закликало РФ припинити війну проти України.

В РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...

"Загін задоволень" Кім Чен Ина: Скільки незайманок корейці приносять у жертву своєму комуністичному божеству

четвер, 2 травень 2024, 9:34

Отакий соціалізм вибудували в КНДР. От за це було пролито кров мільйонів людей. Щороку диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин нібито відбирає 25 незайманих дівчат для свого "загону задоволень". Про це розповіла Пак Енмі, яка втекла з КНДР. . За словами П...