Це цікавіше, ніж "пояснення" Шойгу: Українські морпіхи показали причину "уповільнення темпів наступу" окупантів (відео)

Миколаївські морпіхи з 36-ї бригади ім. контр-адмірала Михайла Білинського показали, як їх реактивна артилерія 122-мм калібру видовищно "демілітаризує" окупантів на сході. Відповідне відео опубліковано на сторінці бригади у соцмережах, передають Патріоти України.

"Морські піхотинці 36-ї окремої бригади точно знають, що насправді "замєдляєт темпи наступленія" рашистів. Під пекельним вогнем 122-мм калібру морпіхів-артилеристів славетна "гвардєйськая 200-та" бригада другої армії світу з кожним днем активно "поповнює" свої широкі ряди – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося напередодні, розвідка Британії називає навмисною дезінформацією заяву міністра оборони РФ Шойгу про те, що Росія аби "уникнути жертв серед мирного населення" сповільнила воєнну кампанію в Україні.

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...