"Це в дусі Зеленського": У Росії істерично відреагували на пропозицію Путіну зустрітися на Донбасі

У Росії відреагували на пропозицію президента України Володимира Зеленського про зустріч з російським лідером Володимир Путіним на Донбасі. У РФ вважають, що вона не має ніякого сенсу. Про це заявив заступник голови комітету Ради Федерації з міжнародних справ Володимир Джабаров, передають Патріоти України.

За його словами, "це заяви хорошого актора", він не вбачає в них смислового навантаження. "Він (Зеленський, - ред.) пропонує зустріч на українському Донбасі. З якого переляку наш президент повинен з ним зустрічатися на Донбасі, який Зеленський, по-перше, не контролює", - сказав сенатор.

Він вважає, що Зеленському "захотілося" заявити про себе, "ніби-то перехопити ініціативу" перед посланням президента РФ Володимира Путіна Федеральним зборам, яке буде оголошено в середу.

Зазначимо, вчора Зеленський у відеозверненні звернувся до Путіна російською мовою і запропонував зустрітись на Донбасі. Оновлено: перший заступник голови комітету Держдуми у справах СНД Костянтин Затулін також заявив, що пропозиція Зеленського про зустріч є піар-ходом і прийомом, "що означає намір Зеленського перевести главу Росії на один рівень з собою".

"Це в дусі Зеленського, це, звичайно, ж піар-хід, який передбачає, що така зустріч між Путіним і Зеленським на лінії зіткнення повинна в очах усього світу затвердити, що Україна воює на Донбасі з Росією", - заявив він "РИА Новости".

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...