Це вам не штраф за відсутність маски: У Північній Кореї чоловік порушив карантин і був розстріляний

Правоохоронці влаштували публічну страту з розстрілом, щоб налякати місцевих жителів в прикордонній зоні.

Влада Північної Кореї публічно стратила громадянина в якості покарання за порушення введених обмежувальних заходів на тлі коронавіруса. Про це повідомляє видання Radio Free Asia з посиланням на джерела, передають Патріоти України.

«З кінця листопада Центральний комітет [Корейської робочої партії] посилив існуючі надзвичайні карантинні заходи до «надзвичайних карантинних заходів надвисокого рівня», - розповів виданню житель провінції Північний Пхенан (Пхенан-Пукто) на кордоні з Китаєм.
«Вони влаштували публічну страту з розстрілом, щоб налякати місцевих жителів в прикордонній зоні, так як було багато контактів з людьми по іншу сторону кордону, в тому числі багато контрабанди», - сказало джерело. Засудженим до смертної кари виявився чоловік у віці близько 50 років, звинувачений в контрабанді з китайськими діловими партнерами через кордон, який було закрито протягом більшої частини 2020 року.
Китай є найбільшим торговельним партнером Північної Кореї і спонсором допомоги, але торгівля між двома країнами впала на 75 відсотків через пандемію. Побоюючись, що контрабандисти можуть занести вірус, влада КНДР посилила свою військову присутність на кордоні, щоб забезпечити дотримання обмежень.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...