"Це велика дорога для всіх": Командувач ВМС України розповів, чи зможе Росія заблокувати Чорне море

Командувач Військово-морських сил України Олексій Неїжпапа розповів про російську загрозу у Чорному та Азовському морях. Про це він повідомив в ексклюзивному коментарі ТСН.ua, передають Патріоти України.

У Чорному морі відбулися спільні навчання США та України: кораблі РФ кружляли поряд і навмисно створювали перешкоди
"Чорне море — це не море України і Росії. Це море для всіх. Це велика дорога не лише для країн, які мають акваторії, але й для решти держав. Нерозуміння Росією того, що море — це велика дорога призводить до того, що вони чинять цю повзучу гібридну агресію, закриваючи райони, обмежуючи судноплавство, не лише для українських кораблів, але й для інших теж", — говорить командувач ВМС.

Неїжпапа запевнив, що міжнародна спільнота висловлює занепокоєння з приводу російської загрози у Чорноморському регіоні і підтримує Україну.

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...