"Це війна, майже справжня": Лавров по-новому заговорив про "спецоперацію" в Україні (відео)

Скандальний глава російського МЗС Сергій Лавров заявив, що вторгнення в Україну було заздалегідь сплановано, але не Москвою, а колективним Заходом. За його логікою, "гібридна" війна саме проти Росії перетворилася на справжню, передають Патріоти України.

Трактування подій, які творить армія загарбників в Україні, Лавров озвучив на одному з виступів, яке транслювали російські ЗМІ. Знову опальний політик заговорив про небезпеку для російської мови та культури.

"Тому коли ми говоримо про те, що там відбувається на Україні, ми говоримо, що війна з гібридної перетворилася майже на справжню. Захід давно планував її, щоб знщити все російське – від мови до культури, – які століттями були на українській території", – жалібно сказав Лавров.

Нагадаємо, що раніше і Путін знову озвучив свої фантасмагоричні причини введення військ в Україну тим, що таким чином він намагався зупинити війну. Загалом, все по Оруеллові: "Війна – це мир, свобода – це рабство, незнання – сила".

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...