"Це високий професіоналізм": Генерал розповів, як ЗСУ б'ють росіян на Харківщині та під Херсоном

До кінця року у Росії не закінчаться снаряди, артилерія і бронетехніка. Країна-агресор має достатньо озброєнь і техніки, але ЗСУ поступово нівелюють цю перевагу, передають Патріоти України.

Генерал-лейтенант запасу та екс-заступник начальника Генштабу ЗСУ Ігор Романенко, відповідаючи на запитання читача під час чату на Главреді зазначив, що озброєння РФ - старе.

"Вони будуть знижувати свій рівень техніки до рівня Т-34, тому що для Путіна і його оточення ця війна – за особисте виживання, і поразка в ній призведе до політичної смерті, а, може бути, не тільки політичної. Тому Росія буде використовувати все, що тільки може. Вже зараз вони використовують старі ракети, танки. Але все одно вони ще становлять загрозу", - пояснив генерал.

Романенко зазначив, що незважаючи на все це, потенціал російського угруповання на території України більший, ніж потенціал ЗСУ.

"Але навіть в таких умовах наші примудряються боротися з росіянами, зупиняти їх, проводити контрнаступальні дії. Це - високий професіоналізм. А, крім іншого, ЗСУ ще й виконують завдання зниження військового потенціалу Росії", - підсумував експерт.

"Загроза для життя й здоров'я": В угрупованні військ Хортиця розповіли про причини відходу з Бердичів

понеділок, 29 квітень 2024, 20:14

Сили оборони відійшли з Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки на більш підготовлені та захищені позиції, щоб уберегти особовий склад. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі "Донбас Реалії", передають Патріоти України. За його сл...

Ворог підтягує сили: ЗСУ стабілізували ситуацію в районі Часового Яру, але є "але", - співзасновник DeepState Погорілий

понеділок, 29 квітень 2024, 19:43

Роман Погорілий, співзасновник DeepState прокоментував ситуацію в районі Часового Яру на Бахмутському напрямку. Про це він повідомив у етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Ворог намагається використати будь-яку можливість, щоб просу...